Tentti

Tänään suuntaan yliopistolle tenttimään osaamistani. Saas nähdä. Tulokset riippuvat oikeastaan täysin kysymyksistä. Jos paino on matematiikassa, on tentin läpäiseminen saavutus. Jos paino on teorioiden ymmärtämisessä suurinpiirtein, voin saada jopa hyvät arvosanat.

Toisesta tenttikirjasta löytyi mainiota lainattavaa (kts. aikaisempia kokemuksia). Puhe on netin hakukoneista, kuten AltaVista, Lycos ja Yahoo!: Such engines have largely been developed by people with little background or training in information retrieval. As a result, the search methods can be inefficient and ineffective. Näinköhän tämä pitää paikkansa enää tänä päivänä?

Tein lukujärjestyksen eilen illalla. Syksyn ohjelma näyttää melko siedettävältä. 22 opintoviikkoa, joista tosin noin seitsemän kirjatentteinä – infon syventäviä kursseja kun ei järjestetä. Kandin paperit voisin saada siis loppuvuodesta. Keväällä pitäisikin sitten aloitella gradun tekoa…

Julkaistu
Kategoria(t): Koulu