Uusia blogeja

tietokoneet

Blogilistalle oli taas ilmestynyt uusia blogeja. Kaksi niistä jopa lisäsin Päivän pamaukseeni, mutta suurin osa ei tehnyt vaikutusta. Pari huomiota: onkohan ihan fiksua ilmoittaa blogiaan blogilistalle siinä vaiheessa kun sisältö koostuu parista kirjoituksesta tyyliin "perustin nyt tämmöisen, mitäköhän tähän kirjoittaisi?" Ja miksi vain yhdellä uusista blogeista oli RSS-feedi?

Ensimmäisellä on väliä siksi, etten itse ainakaan vilkaise blogia kuin sen kerran, kun se uutena Päivän pamauksen listoilla näkyy. En tilaa, jos jutut ovat yllä mainitun kaltaisia. Tilaan, jos jutuista saa jotain kuvaa blogin linjasta ja se vaikuttaa kiinnostavalta. Aivan ensimmäisistä jutuista ei saa kuvaa blogin tulevasta sisällöstä.

Kynnys tilata RSS-feedi on paljon pienempi – niiden lukemiseen aikaa kuluu vähemmän. Syy, miksei useimmilla niitä ole, on tietysti se, ettei Blogger niitä tarjoa. Perusversiossaan ainakaan… Bloggerilla näyttäisi suurin osa blogeista pyörivän – kahta eri ulkoasumallia näytti olevan kumpaakin noin kolmella uusista blogeista. Yksilöllisyys huipussaan, siis.

Mutta mikäpä siinä, saahan sitä kirjoitella ja eiköhän jokainen kiinnostava blogi lukijansa löydä ennemmin tai myöhemmin.

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet