Loistohiiri

tietokoneet

Uuden koneen seuraksi hankittiin myös uusi näppäimistö ja hiiri. Näppäimistöön en ole vielä täysin tyytyväinen. Olen niin tottunut Microsoftin kaarella olevaan Naturaliin, ettei perinteinen litteä näppäimistö tunnu tutulta. Logitech Internet Navigatorin lukuisat ohjelmoitavat lisänapitkaan eivät ole vielä tarpeellisuudellaan vakuuttaneet. Ainoastaan äänenvoimakkuuden säätö ja näppäimistön vasemmasta reunasta löytyvä vieritysrulla ovat selkeästi hyviä juttuja.

Sen sijaan hiireen olen täysin tyytyväinen. Logitechin MX500 on optinen hiiri, josta löytyy muutama lisänappi. Rullan etu- ja takapuolella on joku tarpeeton vieritysnappi ja hiiren päällä ikkunanvaihtonappi. Todellinen bonus löytyy kuitenkin peukalon alta, josta löytyy eteen- ja taakse -napit. Eteenpäin tulee harvemmin mentyä, mutta peruutusnappi on erittäin kätevä. Lisäksi hiiren malli sopii ainakin minun käteeni täydellisesti. Ehdottoman hyvä hankinta!

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet