Seurapelivuosiäänestys

lautapelit

Koska kuu on puolessa välissä, pistetäänpä väliaikatietoja vuosiäänestyksestä. Tänään saapui 104. äänestyslomake, joten äänestäjien määrä on ylittänyt kaikki odotukset. Ääniä on saanut vähän yli 200 peliä, Afrikan tähdestä raskaan sarjan sotastrategioihin. Selvää kärkeä on erottunut jo ja sen verran voin paljastaa, ettei kärjessä ole suuria yllätyksiä luvassa.

Vielä ehtii kuitenkin äänestää! Muistuttaisin myös erinomaisista palkinnoista: Safe Haven lahjoittaa Bohnanza-korttipelin ja Puolenkuun pelit taas äänestyksen voittajapelin. Nämä arvotaan kahdelle onnelliselle äänestykseen osallistuneelle.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.