Slaving at the desk

Ensimmäinen työpäivä lainaustiskin takana on ohi. Aika kevyt päivä, kun pari tuntia meni koulutukseen ennen tiskin avaamista ja varsinaisen toiminnan aikana olin aika ison osan ajasta katselijana. Aamusta oli vielä järjestelmä nurin, onneksi ei kovin pitkään. Nykyaikaisissa kirjastoissahan ei tehdä juuri mitään, jos järjestelmä ei toimi… Lainaus, palautus ja varausten haku sentään onnistuu. Ei ole yliopistokirjastoissa ainakaan lainaustiskillä helppoa, Voyager-kirjastojärjestelmä ei todellakaan ole mikään käyttöliittymäsuunnittelun taidonnäyte.

Huomenna homma jatkuu, todennäköisesti saan olla koko neljä tuntia palvelemassa ihmisiä. Hiphei. Mutta mantra menee: "kirjastoalan työkokemusta, Voyager-kokemusta, rahaa". Se auttaa…

Julkaistu
Kategoria(t): Kirjasto

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.