Metsä-Jooseppi vaurastuu

Voitin eilen Flash Fortunes -arvonnasta 415 800 euroa (vaikka en arvontaan osallistunutkaan). Voiton saamiseksi pyydettiin ottamaan yhteyttä ulkomaantoimintojen johtajaan, tohtori Richmond Berklyyn. Koska olen ujo, en kehdannut itse, vaan pistin ystäväni Metsä-Joosepin (syntynyt 14.10.2003) asialle.

Flash Fortunes Securitiesia ei suinkaan haitannut, että Jooseppi von Metsä vaati omakseen Mikko Saaren voittamaa palkintoa, vaan vastaus tuli jo tänään.

I write to notify you that you are one of our lucky winners in our fortune lottery programs,the name attach to your email address was selected through computer ballot system,kindly scan or write your identifcation like working I.D student I.D,drivers licence or international passport through my email for more verifications,and also to avoid double claims of funds,delays,and complications in our program.

Jepjep. Siispä skannaamaan ajokorttia, henkilöllisyystodistusta, opiskelijakorttia ja passia ja skannaukset sitten vain tohtori Richmondille. Hoituisi heti, harmi vain, ettei Joosepilla ole mitään todistuksia. Taidanpa kuitenkin laittaa passin ja ajokortin menemään (kiitos Kerro lisää). Pitäähän sitä vähän iloa saada elämään.

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys