Levyjä!

musiikin kuuntelu

Palasin Hamaran avustajakaartiin parin lehden tauon jälkeen ja kävin tänään hakemassa pitkästä aikaa arvosteltavaa. Laatulevyjäpä hyvinkin… Lista, mistä valita oli täynnä ilahduttavan tuntemattomia bändejä, joten annoin päätoimittaja Riekin valita vapaasti, mitä minulle tyrkkää.

Riekki valikoi sitten ne, joiden nimet sanoin kuulleeni. Paketista löytyi Jag Panzerin Decade of the Nail-Spiked Bat -kokoelma, The Forsakenin Traces of the Past ja Invocatorin Through the Flesh to the Soul. Tarkempi muistelu paljasti Invocatorin tutuksi bändiksi – olen jopa omistanut bändin Dying to Live -levyn joskus vajaat kymmenen vuotta sitten. Oli muistaakseni melko keskinkertaista mäiskettä.

Jag Panzeria luulin nimen perusteella skandinaaveiksi, bläkkistä odotin. Vaan tämäpä onkin kasariheviä USAsta! Ilmeisesti aika klassikkoakin vielä. Ei paha, joskin kansikuvan voisi tarjota rumimmat levynkannet -kisaan, ellei se olisi niin tyypillinen hevilevynkansi. Iron Maidenia on kuitenkin Jag Panzer -leirissä kuunneltu. Laulaja kiekuu "kivasti", muutenkin musiikista kyllä paistaa ikä läpi. Vaan mikäpä siinä, jos kasarihevistä pitää…

Nojoo, valmiin arvostelun voitte lukea seuraavasta Hamarasta.

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki