Pelimeininkiä

lautapelit

Viikonloppu meni Helsingissä (ja Vantaalla). Ohjelma alkoi jo perjantai-iltana Ryyttyjen residenssissä. Pelattua tuli, yhtä jos toista jännää. Niistä enemmän Gameblogin puolella. Eräät noteerannevat mielenkiinnolla näyttävän Crokinole-laudan tyylikkään sijoittamisen olohuoneen keskipisteeksi!

Oli miten oli, perjantainen pelailu Tommyn ja Lauran kanssa vaihtui lauantaina laajemmaksi peli-iloitteluksi HelCon II -tapahtumassa. Oli suorastaan poikkeuksellisen kivaa. Tapahtuma oli hyvin järjestetty, paikka hieno ja Kniziathon-turnaus kiinnostava. Hyvähyvä. Tällaista lisää.

Tapahtumaa paransi ovien sulkeutuminen kymmenen jälkeen, olin jo jonkin verran puolenyön jälkeen Ryyttyjen vierashuoneen mukavassa sängyssä nukkumassa. Verrattuna edellisvuoteen, jolloin päädyin varmaan joskus kahden aikaan nukkumaan maunulalaisen koulun kylmälle kivilattialle. Näin vanhemmiten oppii arvostamaan hyvää ruokaa ja kunnollista vuodetta ihan eri tavalla.

Jokunen osallistuja enemmän olisi ehkä saanut olla, mutta kyllä tuosta noin kolmestakymmenestä riitti peliseuraa koko ajaksi. Uusia pelejä tuli testailtua ihan kiitettävästi ja vanhoja tuttuja pelattua myös.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit