Salapukki

ButtUgly-Janne mainitsi Secret Santa-projektin, jonka idea on suorastaan nerokas: kukin osallistuja ilmoittautuu projektiin Amazon-lahjatoivelistallaan. Kymmenes joulukuuta kaikki saavat jonkun toisen osallistujan lahjalistan ja ostavat kyseiselle henkilölle lahjan. Näin jokainen saa lahjan ja hyvän mielen!

Osallistumista systeemiin ei tarvinnut kauaa miettiä… Mitään ei menetä, kun joka tapauksessa saa lahjaksi jotain suunnilleen samanarvoista kuin mitä antaa (listalta pitää löytyä jotain alle 15 dollarin arvoista), ja saa jollekulle toiselle hyvän mielen. Tämä siis jos ihmiset eivät vedä välistä ja jätä lahjaa ostamatta. Mutta ehkäpä vain luotan järjestelmään… Olen hyväuskoinen ja joulumielinen. Suosittelen muillekin.

Julkaistu
Kategoria(t): Linkkivinkit

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.