MediaMonkey

tietokoneet

Nyt löytyi kirjastonysvälle tyydyttävä MP3-ohjelma. Biisejähän soittaa vaikka millä, mutta kun hallittavana on lähes 5000 tiedoston kokoelma, alkaa arvostamaan hieman laajempia ominaisuuksia. Winampin soittolistoilla ei pitkälle pääse.

Onneksi löytyi MediaMonkey, jonka erityisosaamisena on nimenomaan laajan kokoelman monipuolinen hallinta. Musiikkikokoelmaansa voi tutkia eri näkökulmista: kappaleen, artistin, levyn, julkaisuvuoden, genren tai henkilökohtaisten tähtien näkökulmasta. Soitettavaa pystyy varsinkin rekisteröidyssä versiossa valitsemaan hyvin monipuolisin kriteerein.

Jos pelkkää soitto-ohjelmaa kaipaa, pienempiäkin löytyy, mutta jos tarvetta kokoelmanhallinnalle on, kannattaa tutustua.

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.