Pizzafest

ruokaa

Teimme perinteiseen tapaan perjantaipizzaa. Tällä kertaa teimme kuitenkin yhden ison pizzan sijasta kuusi pientä. Täytteitä oli laaja kirjo: pepperonia, salamia, pekonia, tomaattitonnikalaa, tomaattia, paprikaa, sipulia, ananasta, herkkusientä, mozzarellaa ja mozzarellaraastetta. Näistä syntyi kerrassaan mainioita pizzoja. Omistani suosikkini oli pepperoni-paprika, yhdistelmä toimii aivan erinomaisesti. Muutkaan eivät kauas jääneet. Johannakin tykkäsi. Pizzojen tekeminen oli muutenkin varsin hauskaa näpertelyä.

Kolme pientä pizzaa jaksoi myös syödä mainiosti. Iso pizza on aina ollut kahden päivän ruoka. Ehkä asiaa hieman auttoi se, ettei pizzan päällä ollut tällä kertaa puolta kiloa jauhelihaa, vaan täytteitä oli vähän maltillisemmin.

Hyvää saa muuten siitäkin, kun pakastemansikoihin lisää sitruunamehua, sokeria ja vaniljajäätelöä ja sotkee sen sitten yhteen. Nam.

Julkaistu
Kategoria(t): Ruoka