Työpiste

tietokoneet

Mikon Windows-työasema Osallistunpa kerrankin viikon meemiin. Tämä kun on sekä informatiivinen että hauska!

Vasemmalla näette pääasiallisen koneemme. Se on viime syksynä hankittu tehomylly, jossa pyörii Windows 98SE. Käytän sitä eniten. Eniten käyttämäni ohjelmat ovat Mozilla Thunderbird (sähköposti), Mozilla (webbiselain), MediaMonkey (musiikki) ja Open Office (tekstinkäsittely ja taulukkolaskenta).

Mikon Linux-työasema Oikealla taas on entinen ykköskone, joka palvelee nykyisin Linux-koneena. Vanhan Celeronin tehot riittävät mukavasti Linux-käyttöön, varsinkin kun välttää raskaita työpöytäympäristöjä. Vähemmälläkin pärjää. Linuxissa eniten käyttöä saa Mozillan ja Open Officen edellä Konsole, jolla luen sähköpostit ja säädän yhtä jos toista muuta. Myös Gedit on kovassa käytössä. Kuvasta voi myös noteerata pinon lautapelejä.

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet