Askartelua ja tv-viihdettä

Tänään on vietetty tuntikausia reipashenkisen askartelun parissa. Kunnolliset, isot Fiskarsin yleissakset taisivat maksaa melko tyyriin hintansa saman tien takaisin. Suomalaista laatutyötä ja niin edelleen, mutta tottahan se: jos hyvät sakset haluaa, kannattaa ostaa Fiskarsit.

Vielä riittää työtä. Olisipa Johannallakin sellainen kaaso, joka hoitaa korttirumban. Sellaisiakin kuulemma on, vaan hulluja ovat, minun mielestäni. En kyllä ottaisi kenenkään muun korttien valmistusta harteilleni tämän kokemuksen jäljiltä.

Sunnuntai-iltoja ilahduttaa Yllätyshäät-sarja, jossa hääparin lähipiiri joutuu väsäämään häät parissa viikossa vähällä rahalla ja ilman ennakkovalmistelua. Paitsi että ainakin viimeksi porukkaan liittyi ammattimainen wedding planner, jolla oli paikkakin valmiiksi varattuna. Ja se pieni summa rahaa? 5000 dollaria, joilla minun nähdäkseni saa varsin kelvolliset häät. Juontaja kauhisteli tuota kovastikin: ridiculously low taisi olla tarkka sanamuoto. Ameriikan hapatusta, sanon minä.

Julkaistu
Kategoria(t): Häät