Pelejä kaupan!

lautapelit

Uusia pelejä tulee (Viewtiful Joe Playsta 22 eurolla!), joten vanhojen on mentävä. Huuto.netistä löytyvät nyt Silent Hill 2 – Director’s Cut, Deus Ex, Ratchet & Clank ja Jak & Daxter: The Precursor Legacy. Silent Hill ja Deus Ex ovat PC:lle, muut PS2:lle. Kaikkien hinnat lähtevät 15 eurosta (Deus Exin viidestä), eikä hintavarausta ole. Silent Hill 2 on erittäin hyvä kauhuseikkailu ja ehdottomasti pelottavimpia pelikokemuksiani koskaan. Deus Ex on ulkoisesti hieman vanhentunut, mutta sisällöltään ilmeisesti yhä pätevä FPS-hiippailu. Jak & Daxter on erinomainen tasohyppelypeli, Ratchet & Clank taas ei vakuuttanut toiminnallisuutensa vuoksi lainkaan samalla tavalla. Tappelemisesta ja aseista pitävät tykkäävät varmasti.

Silent Hill 3 on myös edelleen kaupan – siitä joutuu nyt maksamaan 21 euroa.

Tosiasiahan on, ettei montaakaan peliä viitsi pelata läpi useammin kuin kerran. Ratkaistavat pelit menettävät suuren osan kiinnostavuudestaan sillä hetkellä, kun viimeinen loppuvihollinen on kukistettu.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit