Nick Cave -liput

musiikin kuuntelu

Päivän jännittävä seikkailu oli Nick Cave -lippujen hankkiminen. Nick Cave esiintyy vajaan Bad Seedsin kanssa Kulttuuritalolla 29.9., lipunmyynti alkoi tänään. Lippujen hankkimisella oli selvästi kiire, sillä Velvet Revolver oli myynyt Kulttuuritalon loppuun viidessä minuutissa.

Niinpä olinkin Lauran kanssa Stockmannin ovella ennen yhdeksää odottamassa. Huikea kilpajuoksu toiseen kerrokseen Lippupalvelun tiskille tuotti tulosta: sain viidennen jonotusnumeron.

Pääsin siis muutamassa minuutissa tiskille, kello oli noin 9.05. Kuinka ollakaan, Nick Cavet oli jo myyty loppuun! Onneksi tilanne ei ollut aivan niin paha: Johanna oli onnistunut varaamaan kolme lippua netistä. Paikat eivät ole kummoiset, yläkatsomosta sivummalta, mutta ainakin meillä on paikat. Monella muulla ei ole edes huonoja paikkoja.

Ostin samalla liput Marianne Faithfullin marraskuiselle keikalle samaiselle Kulttuuritalolle. Marianne-fanit olivat huomattavasti hitaammin liikkeellä, sillä sain paikat eturiviin keskelle. Johanna näkee nyt Mariannen kolmatta kertaa ja jokaisella kerralla paikka on ollut eturivissä. Ei paha.

Mitä tästä opimme: Stockmannille voi juosta, mutta paikalla on syytä olla hyvissä ajoin, vähän etumatkaa saa kun menee Deli-kahvilan kautta (sen ovi aukeaa jo seitsemältä), juokseminen kannattaa ja netistä saa ehkä kuitenkin paremmin. Johannalle siis pisteet erinomaisesta lippujen varaamisesta!

Edit: Lippujen loppuminen herätti näemmä keskustelua. Toinen keikkakin on jo järjestetty ja liput tulevat myyntiin huomenna. Onnea tänään epäonnisille!

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki