Töitä!

Maanantaina oli tullut sähköpostitse kysymys, että kiinnostaisivatko työt. Vastasin, ja tänään tapasin Tampereen yliopiston kirjaston henkilöstöpäällikön. Vähänpä odotin tänään pitäväni ensimmäisen työpäiväni!

Olen nyt kahdessa tehtävässä: 20 tuntia viikossa kirjastoavustajana lainaustiskillä ja 16 tuntia ja 15 minuuttia kirjastosihteerinä kirjaston muuttoprojektissa. Kirjastohan muuttaa parin vuoden päästä ja sitä ennen on luonnollisesti paljon tehtävää. Minun osani on käydä läpi vanhaa kortistoa (kyllä, sellainenkin yhä on ja siellä on kirjoja, joita ei tietokannasta löydy), poimia pääkortit, etsiä kirjat hyllystä, tarkistaa niiden saatavuus varastokirjastosta ja nakata sitten johonkin pinoon muiden huoleksi.

Kuulostaa siis ihan leppoisalta puuhalta. Työtä riittää, koska kortteja on paljon, tuhansia ellei kymmeniä tuhansia. Ihan kiva, että työ on kaksiosaista, kumpaankin leipääntyisi varmaan aika nopeasti jos täysipäiväisenä tekisi.

Julkaistu
Kategoria(t): Kirjasto