Muutto on tapahtunut

tietokoneet

Movable Type on astunut valtaan. Muutto on vielä hieman vaiheessa, eikä valmistu kokonaan vielä vähään aikaan. Tiedossa on muun muassa se, että blogin sisäiset linkit osoittavat vanhaan blogiin (jota pidän toistaiseksi pystyssä käytännön syistä). Muista outouksista saa ilmoittaa. Etusivun toiminnallisuus on alasivujen XML-virtojen puutteen vuoksi vielä hieman vajaa, mutta tämän puutteen korjaan heti, kun saan tekniset ongelmat hoidettua. Nyt oli tärkeintä saada uusi blogi pystyyn, vapaapäivänä ehtii säätää isoja kaaria. Töissä voi sitten fiksata pikkujuttuja… Niin, jos jollain lukijalla sattuu olemaan kolmosversio XML::RSS::Parserista, ottaisin sellaisen mieluusti.

RSS-lukijat voisivat vaihtaa osoitteekseen vaikkapa https://www.melankolia.net/index.xml – vanhaa Nucleuksen aikaista xml-rss2.php-tiedostoa tuen toistaiseksi, mutta vaihto uuteen osoitteeseen on silti ihan järkevä veto.