Pelisivuista

lautapelit

Olen pyöritellyt pelisivujani nyt jonkin aikaa. Lopputuloksena syntyi sivukartta ja jonkin verran kevennetty etusivu. En ole edelleenkään täysin tyytyväinen, mutta tuo saa kelvata. Malliakaan on huono katsoa muualta, sillä muut lautapelisivut ovat joko blogeja, joille pätevät eri säännöt tai jollain tapaa kehnosti suunniteltuja.

Ylin haave tällä hetkellä olisi hankkia lautapelisivuille oma nettiosoite, sen verran suositut ne jo ovat. Ei ole toisaalta kilpailuakaan… Olisi tietysti mukava nähdä muitakin kotimaisia lautapelisivuja, mutta toistaiseksi ainoat yhtään laajemmat taitavat olla omani ja Lasse Märsyn sivut, eikä Lassekaan ole päivittänyt omiaan kuukausiin. Jos olen väärässä, kuulisin asiasta mielelläni.

Joka tapauksessa, oma nettiosoite (ja webhotelli) on hankkimisen arvoinen juttu, mutta tällä hetkellä vähän turhan kallis. Se saa siis odottaa parempaa aikaa.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit