Talossa tapahtunutta

tv ja elokuva

On jäänyt BB:n kommentointi vähemmälle, mutta niin on kyllä katsominenkin. Kaikkien kiireiden keskellä aikaa ei riitä 24/7-kanavan vilkuiluun. Onneksi päiväkatsauksillakin pärjää, ja niitä on mukavampikin katsoa, kun ei ole nähnyt tapahtumia jo.

Kommentoidaan nyt viime aikoja, kuitenkin. Antti S.:n äänisaalis oli melkoinen! Vaan ei ihme: niin on alun mukavanoloisesta tyypistä kuoriutunut aika nuiva ilmestys. Toivomme, että mies talon jättää, koska ei Antti S.:n talossa pysyminen ainakaan ilmapiiriä paranna. Ei ole mies sillä tavalla muita kilpailijoita ärsyttävä, että siitä juuri viihdettä saisi.

Timon ja Hannan lemmekäs yhteiselo on toki mukavaa, mutta tylsää. Toinen pois, niin eiköhän se siitä. Tällä hetkellä kannatan Hannaa, jonka anti on kautta linjan ollut vähäisempää. Mielipide Timosta vaihtelee vähän, mutta kyllä Timolta on ihan hyviä juttuja riittänyt.

Helsingin Sanomissa oli muuten harvinaisen täyspäinen BB-kolumni tänään; yleensä Big Brotherista kirjoitellaan aika nuivaan sävyyn. Pakkohan siitä ei ole pitää, mutta jotenkin risoo sellainen tietty ylemmyydentunto, mikä noista huokuu. ”Vilkaisin Big Brotheria, mutta tyhmää idioottiviihdettähän se oli, joten en aio katsoa sitä koskaan.” Selevä.