« Viimeinen sammuttaa valot | Pääsivu| Minäpä olen »

Hyvää Joulua

joulua.jpg

Paussilassa vetäydytään nyt joulun viettohon. Toivon kaikille ystäville sydänlämpöistä joulun aikaa. Kiitän siitä, että olette olleet tukemassa vaikeinakin hetkinä, olette jaksaneet naurahdella kömpelöille yrityksilleni olla nokkela, olette välittäneet surra kanssani ja ennen kaikkea olette olleet läsnä. Kiitos. Halataan.

Edit 22.12. klo 21:28:
: Hyvää joulua, viimeisen kerran.

Jälkipuheet

Vaikka suru säveliä sumentaiskin, nauttios joulussa siitä, mikä siinä Sinulle parasta on!

Jouluja. Ja hieno kuva? Kalliosta otaksuisin?

Oi LeidiQ, uskollinen kuutamoiseni. Minä nautin, Erityisen hyvässä jouluseurassa, Joulumielellä, vesi kielellä. Kuin myös!

Kiitos Tarra. Kuva on Alvarin baarista, Turusta. Baari on sisustettu ihanasti pelkästään vanhoilla toisiinsa sopimattomilla ja juuri siksi niin sopivilla Alvarin henkisillä kaluilla. Ja mitkä lamput siellä onkaan.

Oikein mukavaa Joulua Sinullekin. Halaus.

Rauhallista joulua Sinulle, Mea.

Missäs välissä sitä on Turuus ja vielä Alvarissa käyty kertomatta meille ;-) ? Kiva paikka kyllä, ehkä suosikkini tällä hetkellä (siis heti oman nojatuolin jälkeen)..

Hyvää joulua!

Sedis, halataankin. Tänä vuonna ehdottomasti tulen noutamaan Kuukkelin kotiin.

Susulle inspiroivaa joulurauhaa.

Miira, siellähän minä alvariinsa. Tai no, ehkä kuitenkin harvemmin mutta aina, kun Turussa käyn, käyn ehdottomasti Alvarissa. Suosikkini myös. Ehkä joskus kohtaamme tiskillä. Teille molemmille onnellista joulua.

Oikein mukavaa ja rauhallista joulua.

Kaikesta huolimatta tai ehkä juuri siksi, haluan toivottaa sulle hyvää joulunaikaa, Mea.

Nokun mä luulin, että toi on nyt se sun kuppilasi.
Hyvää joulua! ( juuri sinulle beibi)

Kuin myös sinulle Timo, mukava on hyvä joulu.

Tinka, kiitos, ehkä juuri siksi kaikki ystävät ja heidän toivotuksensa tuntuvat niin lämpöisiltä.

Oi wihtori, menit sitten ja suomensit. No menköön joulun ajan mutta kai willi willie palaa vielä. Eiköpä vaan olisikin minun kuppilani näköinen tuo. Just.

sitten taas willie, kun on enemmän ilmaa siipien alla

Aijjaa, niijoo... w-i-h-t-o-r-i... ymmärränkö nyt oikein vaiko enkö ymmärrä. No, toivon siipiä sinulle, jos itse niin toivot. Lainaan vaikka noita minua pelastamaan tulevia haltijoita. Niillä niitä siipiä riittää.

Onnellista joulua Meanderilaan!

Nyt tekee mieli Lausua Kuten Kirjoitetaan: "Seestemielisintä joulua Dyrolaan."

Joulurauhaa ja Iloa- Hyviä hetkiä Sinun Jouluusi.
Kiitos.

Hyvää joulua!

Joulupukithan tulevat piipusta? Ovat siis Vitnillä ihan ensimmäisenä.

Hyvää ja antoisaa aikaa ja oloa Kaktuksellekin.

Eipä tähän ole paljoa sanottavaa... kaikki toiset on ehtineet jo kaiken oleellisen. Joka tapauksessa, hyvää joulua! Kaikkine kynttilöineen ja muine asioineen. Elämältä puuttuu joskus kohtuullisuussäännökset.

Eräs tuttavani sanoi viime kesänä yritettyään turhaan peruuttaa traktoria peräkärryn kanssa, että se ei noudattanut mitään peräkärrysääntöjä. Minusta se oli hienosti sanottu: vaikka kuinka tietää jonkun asian monimutkaiseksi ja kinkkiseksi ja osin arvaamattomaksi ja niihin kaikkiiin tietää suhtautua, niin silti sitä on vihainen, kun asiat eivät mene oikealla tavalla vaikeasti.

Mutta koska asioilla on taipumus järjestyä, niin voinemme luottaa, että kohtuullisuussäännökset kukistavat peräkärrysäännöt.

Mehän tämän tiedämme, vai mitä. Onnellista ja rauhallista joulua sinulle.

Hyvää Joulua!

En tiedä, onko kysymyksessä taitamattomuuteni, vai onks niin, ettei tuo gmail-linkkisi toimi. Kirjoitin ennen joulua sinulle pitkän henkilökohtaisen kannustuskirjeen, joka sitten jäi toimittamatta.

Leikitään niin, että siinä olisi ollut hirveän sujuvalla suomella kirjoitettuna kaikki ne jutut, jotka juuri nyt joulukuussa 2006 olisit halunnut kuulla!

Kiitos Sumea.

Sun äitis; olet sinä aika welho. Osain lukea tästä tosiaan kaikki ne jutut, jotka tarvitsin kuulla.

Se gmail-osoite siinä nakkulassa on vain kuva ja kuvassa osoite. Suoraan se ei toimi, sillä spämmääjät aälkööt minua tavoittako.

Äh, olenpas minä tyhmä, kun en huomannut, että siinähän se osoite on kahdesa palassa!

Sitä kirjettä minun ei enä tarvitse lähettää, kun luit jo kaiken oleellisen, mutta vastaisen varalle hyvä tietää tuo osoite.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.



Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

Löytölaatikko



Vitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0