« Puttögandaun | Pääsivu| Ulkoistamisen matematiikkaa »

Konehuoneen vahaus ja bumpereiden kiillotus

Loska-aamu pääsi eilen kurauttamaan Hermannin pahan kerran, joten päätin ihan vaan vähän huuhtaista sitä saman tien suoraan töiden päälle. Mitä lie myrkkyä valtatie oli loiskinut kylkiin, sillä eihän se huuhtomalla lähtenyt. Ei vaikka hinkkasin pitkähkön tovin. Niin pitkähkön, että upposen uudet Gore-Tex korko-Gaborit kastuivat ihoon asti. Kun sitten valitin Hermannin lähteämättömiä roiskeita sekä kastuneita korkkareita, minua miestoimisesti ojennettiin, että ensinnäkään Gaborit jalassa *kukaan* ei pese autoa. Ja että auto pitää vahata. Vahata! Kumisaappaat jalassa!?

No minä siitä sitten kysymään inttervepistä neuvoa, että Millä vaikea lika lähtee autosta ja opiskelemaan. Että viidesti vuodessa Autoglymin Super Resin Polish alle ja Extra Gloss Protection päälle. Ja välillä vahaukset pelkällä Super Resin Polishilla tai esimerkiksi Korrek Tefloxilla tai TFX-vahalla. Ja mustille osille Autoglymin Bumper Carea. Sekä konehuone kahdesti vuodessa Motorcycle Cleanerillä tai Engine Cleanerillä. Viimeistelyksi Autoglymin Vinyl & Rubber Care. Myös Bumper Care käy.

Herramunvereni! Sanoisin muutaman sanan konehuoneen vahauksesta ja bumpereiden hoidosta mutta koska olen vakavamielinen virkanainen, en sano. Nomuttakuitenkin. Minulla on nyt Hermannin perässä Turtle Hot Vaxia ja Korrekin TFX-kovavahaa. Bumper Care jäi ostamatta, kun en niin usein sinne konehuoneeseen katso. Jos yöunet alkavat toistuvasti häiriintyä vahaamattoman konehuoneen tähden, niin kai siihen sitten täytyy ryhtyä. Odotan nyt ensin inspiraatiota. Tai vahaamiseen innostunutta miestä. Tai jos edes löytäisi kivat kumisaappaat.

Jälkipuheet

Öh. Vaikuttavaa. Minä, laiskuri, huruttelen auton automaattipesuun klo 21 jälkeen kun siellä on kaikki hösselit puoleen hintaan. Ei aavistustakaan, mitä talkkia siellä töpsötellään kaaran perään. Nyt alkoi kyllä kiinnostaa tämä aihealue, hmmm.

Minäkin kerran ajoin yhdeksän jälkeen Shellin pesuun, kun oli silloinkin inspiraatio hakusessa. Oli kiirekin olevinaan. Jonotin tunnin. Olisin nopeammin pessyt itse. Ja jäi likaiseksikin.

Mutta kyllä. Alkoi minuakin kiinnostaa. Ohjeet kuulostivat jotenkin samoilta kuin naaman pyhäkuntoon saattamisen ohjeetkin. Puuttui vaan, että auto kiiltäisi 72% enemmän kuin ennen tuunaamista.

Olen sivusilmällä ihmetellyt, miten miehet puunaavat autojaan. Aina miehet. Koskaan ei naiset. Täytyyhän se j´kokeilla, jos lie millaiset kiksit siitä lähtee.

Meikäläinen on ainakin niin laiska että vetäisen silloin tällöin automaattipesut. Mutta vain harjalliset, harjattomalla ei tule puhdasta. Shellikin on vähän niin ja näin, parasta tulee pesukadulla tai Kangasalan Essolla :)

Ja salaisuuteni on Koskikeskuksen pesu+vahaus+sisäsiivous kaksi kertaa vuodessa. Hintansa väärti.

Missä on pesukatu. Tuosta Koskikeskuksen pesuvahaussisäsiivouksesta olen kuullut kerrottavan. Mitähän se mahtaa maksaa?

Meinaan kalliiksi sekin tulee, jos pitää ottaa töistä vapaata pari päivää, että saa kaiken tehtyä oikeaoppisine välikuivutuksineen.

Naapurin miehellä oli sähköllä käypä pyörivä harja, jolla se vahasi autoaan. Näytti siltä, ettei päivä riitä.

Pesukatu on Hatanpäällä Käyttöauton vieressä. Koskipesun kevät/syyssiivouksesta joutuu kärsimään saturaisen verran, mutta auto tosiaan on sen jälkeen kuin tehtaalta tullut. Koskipesu.comissa on tarkempi hinnasto.

Suosiosta kertonee se, että pesuaika pitää varata päiväkausia etukäteen :) Mä varaan ajan, vien auton sinne aamulla, menen töihin ja haen sen sitten työpäivän päätteeksi pois. Totti matkustelee meillä takapenkillä, mutta edes kultaisennoutajan karvat eivät lannista Koskarin ihmeidentekijöitä. Taitavat nyppiä karvat pinseteillä pois.

Mutta mähän olen tällainen palveluyhteiskunnan mallioppilas: tuhlaan rahojani kaikenlaisiin ostettuihin palveluihin vaikka osaisin itsekin tehdä.

Satanen ei ole raha eikä mikään, kun saa kunnon työtä vastineeksi. Taidan ryhtyä Hermannain kanssa myös kanta-asiakkaaksi.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0