« Ensimmäistä kertaa | Pääsivu| Liian pitkä aika sekä talvesta että kesästä »

Nyt pannaan tosiasiat tiskiin

Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin Tearcandy on väärässä. Nimittäinkin, jos joku on pantava loki, niin sehän on juurikin tämä menopaussi. Täällä paussilan toimituksessa tuhahdellaan moisellensa tietämättömyydelle painokkaasti ja puhalletaan pölyt arkistoista.

Nythän on tosiaan nimittäin niin, että Itse Hän on pannut tätä lokia jo marraskuussa 2003. Saman teki Namuanssi heti perään joulukuussa 2003. Panomeussin pantavuus ei jäänyt huomaamatta myöskään akateemisissa piireissä, sillä siellä pantiin tätä lokia elokuussa 2004 [halvalla tosin]. Panomeussin seksikkyys havaittiinkin sitten globaalissa inttervepiassa hyvinkin laajalti marraskuussa 2004 urkkivan kansalaissurnilalistin taholta.

Panisin muuten noita kaikkia ja lisäksi erästä sekä seiväshyppääjää.

Jälkipuheet

Pannaanko pakettiin vai panetteko tässä ja nyt? Mun suhde sun blogiisi on kyllä ihan kokonaan platonisella, kreikkalaisroomalaisella (trikoot ja kaikk) tasolla. Mä panen vain linkkejä.

On se kauheaa tämä yhteiskunnan seksistyminen, mitä siitäkin tulee kun lapset lukee panemisesta.

Mun suhde sun lokiin on niin vanha, ettei kukaan oikeastaan niin vanhaa viitsi trikoissa katsella, joten ymmärrän oikein hyvin lakonisen platonisen suhteen.

Sano muuta. Minäkin yleensä laitan vaan mutta kun laittaminen on niin epäkeksikästä. Jotainhan tässä on yritettävä.

Jo jossain muuallakin ehdin ihmetellä että kuka kaikkia edes mitenkään ehtisi panemaan. Tosin, täällä paussilassa näkyy olevan niin järeät panovälineet, että kyllä niillä varmaan pystyy.

Ehdotan menopaussilandiaan asettamista ,> Sopivan neutraalia, vai onko laittamattomasti sanottu. En minäkään välttämättä pane, mutta voisin laittaa tai asettaa. Joskus kyllä pannakin. Asettaminen sopisi trikoisiinkin - nykyään sitä todellakin asettelee itsensä vaatteisiin. Että näin.

Koska kaikkia ei millään ehdi, on meillä täällä panomeussiassa opittu riorisoimaan. Jää sitten aikaa panna maata.

Asettaminen on sillä tavalla laittamatonta, että se kuulostaa jotenkin säätämiseltä ja se taas ei ole meidän alaa.

Apua muuten hei!!! Ote Kielitoimiston sanakirjasta: "Pani toivonsa lapsiin. " Mitä nyt sanoo tähän Sari Näre.

Ei Sedis Blogia voi raiskata! Ei panna! Eikä laittaa! Se vaan on ja öllöttää pankon päällä. Ilmiö siis.

Olenks mää joskus ollut noin hauska.

Tottahan se on, että ei isoa lokia voi raiskata. Jos mä vaan sit sijoitan Zedis Blogin kaapin päälle. Vaikka siihen Kuukkelssonin viereen.

Kuule, ihan samaa ihmettelin itsekin. Omista kirjoituksistani. Täällä on täytynyt olla haamukirjailija. Asettaisin sitäkin, jos sillä olis poninhäntä. Mutta sinä olet hauska ja viisas. Ne on niin laitettavia ominaisuuksia, että alkaa ajatella sijoituksia.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0