« Hyvän Hengen päivää | Pääsivu| Ihmisen parhaat ystävät »

Pieniä unelmia

Heti kun saan lottovoiton, ostan jostain lämpimästä, hyvin lämpimästä, maasta pienen kauniin talon, jonka pihassa on lämminvetinen uima-allas ja ainainen aurinko, altaan reunalla aurinkovarjo, jonka alla pieni ja sievä pöytäsysteemi, mukava tuoli ja langattoman verkon varassa äärimmäisen slimmi, suloinen ja nopea tietokone, joka toimii aina. Pihassa altaan välittömässä läheisyydessä autokatos, katoksessa avobemari ja bemarissa tyhjentymättömät ja puhkeamattomat renkaat.

Onko liikaa pyydetty? Ai on. Noh, ehkä olisin tyytyväinen siihenkin, että edes jonkun huoltoaseman ilmaa jakelevat letkut sitä myös jakelisivat. Tai olisi edes sen verran lämmin, ettei sormet jääny irtipoikki rikkinäisiä ilmaletkuja räplätessä. Tai jos sekin on liikaa pyydetty, niin olisi edes hanskat, joilla tarkenisi räplätä.

Saatuani jäätyneisiin sormiini tuntoaistin palaamaan käynnistin tietokoneen vain huomatakseni, että kursori valui kuolleena vasempaan alanurkkaan. Siellä pysyi. Aikani sitä maanittelin tuloksetta ja muistin sitten kaapin pohjalla makoilevan vanhan Lidlin hiiren ja ehdin hetken jo iloita siitä pienestä nuolesta. Joskus elämä on niin pienistä onnista kiinni. Niin. Vain huomatakseni, että näppis ei sano mitään. Sadattelua. Nyrkissä suoritettuja turhautuneita lähettimen kasvatustoimia. Onneksi Gigantti oli vielä auki. Nyt kelpaa.

Miksei muuten ne ilmaa jakelevat letkut *ikinä* toimi.

Jälkipuheet

Nyt vaan pidät huolta, että kotona on aina varaparistoja.

Aivan. Tämä on hyvä huomio. Kuollut hiiri oli siitä hyvä, että sillä oli telakka, joka latasi sen. Aina, kun vaan muisti laittaa latuuseen. Olisipa kovin ikävää, jos kesken yötä loppuisi patterit. Juuri parahultaisesti, kun olisi sanottavat kohdallaan.

Unohdin mainita, että jos saisin lottovoiton, ostaisin sen cappukoneen, joka voitti TM:n testin.

Letcuista mitään tiedä..
Mut yx cirjain on hävint ;)
Coita cestää! En jacsa "liimata"..
Cai puhe puhetta on viasta huolimatta..
Erilaisuuden hyväcsyntä on aica tärcee juttu.
Hyväcsytäänx mut tällaisena? Erilaisena cirjoitusvammaisena?

Siru. Rispectiä. Toi oli cyllä ycsi cauneimmista runoista icinä. Catso nyt itsecin oicean reunan caarta. Eicä siinä vielä caicci:

Erilaisuuden hyväcsyntä on aica tärcee juttu.

Ettei vaan olisi se tärcein. Cuitencin.

Minulla on kaksi hiirtä kiinni koneessa. Toinen langaton primäärihiireni ja toinen langallinen laserhiiri juuri tuollaisia tapauksia varten.

Perhepakkaus pattereita ja langallinen varahiiri. Toivottavasti Logitech osoittautuu paremmaksi sijoitukseksi kuin Labtec, joka pudotteli vähän väliä jompaa kumpaa. Mutta laturi oli kyllä kiva.

Täällä toimii samanmoinen hiirulainen moitteettomasti.Pidän kovin.
Paras lemmikkihiiri tähän asti.

Loistavaa. Ei siis huono ostos ollenkaan. Hiirulainen tuntuu mukavan pehmeältä. Melkein ei raaskisi sitä kädestään päästää.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.



Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

Löytölaatikko



Vitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0