« Nomutta | Pääsivu| Priorisoinneista »

Vastakohtia

vastakohtia.jpg

Valokuvatorstai / Vastakohtia

Jälkipuheet

Siinähän sitä rakennustekniikkaa. Sadan vuoden vastakohtaisuudella. Molempi parempi eli ilmanvaihto, valoisuus ja fasiliteetit kontra idyllisyys, lämminhenkisyys ja kodikkuus.

Ollapa nyt oma otettu valokuva, jossa höyryävä mies istuu kesämökin kuistilla, peittää vihdalla jotakin kohtaa itsessään.
Luulisin että voittaisin tämän kisan vastakohtaisuudellani.

Laskin kuvasta seitsemän vastakohtaa. Uusi-vanha niistä ensimmäisenä tuli mieleen, kunnes sieltä puski yhä vaan uusia.

Katselen sieluni silmin höyryävää miestä kesämökin kuistilla; mies katselee järvelle, miettii, menisikö uimaan vielä kylmään veteen. Ei mene. Hakee jääkaapista kylmän oluen. Kuuntelee, miten luonto on täysi ja mieli tyhjä.

Vanha on ikään kuin häilyvänä taustalla. Hyvä idea.

Onnistunut kuva tähän haasteeseen!

Minä kiitän.

Minua kiehtoi kuvassa myös puun ja lasin vastakkainasettelu, pienien ja isojen ikkunoiden aikaansa kuvasta viesti, jalankulkijat ja autot ja heidän suuntansa, tyhjä ilmainen pyöräparkki ja maksullinen autoparkki ja kuin kaiken kruunuksi sisältä kuvastuva pyöreä pylväs kulmittain ristikkäisine valoineen.

Ja jälleen hieno otots, Mea :)

Katselen sieluni silmin höyryävää miestä kesämökin kuistilla; mies katselee järvelle, miettii, menisikö uimaan vielä kylmään veteen. Ei mene. Hakee jääkaapista kylmän oluen. Kuuntelee, miten luonto on täysi ja mieli tyhjä

Niin.

Noustessaan hakemaan laskee vastan penkille vierelleen. Vasta nyt kaikki kuvittelevat mielessään eteen avautuvaa vastankohtaa. Mistä muuten tulee sanonta: "vanha vihtahousu"?

Erittäin hieno, tykkään.

Toimii! Hieno oivallus.

Murphy, olen koko iltapäivän yrittänyt kuvitella....

Kiitos Timo ja Tarra.

Ja Tarra, olen aina tykännyt mykistymiseen saakka Sinun kuvistasi. Kiitos valokuvatorstin, että olen niihin tutustunut. Puutarhakatu on aivan ihana. Tämä kuva on otettu muuten ikkunakuvan kanssa melkein samoihin aikoihin parin korttelin päässä.

Hieno kuva.

Kiitos :)

Mainio rinnastus!

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0