« Kansa tietää, on ja pysyy | Pääsivu| Kuumeesta ja sen taltuttamisesta »

Punaisen langan metsästys

Minun pitäisi synnyttää aanelosellinen erittäin asiallista mutta mielellään ylihäpnaadillisesti ällistyttävän oivallista aivoston purukalustoa työstävää tekstiä, jolla vakuuttaisin erinomaisuuttani, innovatiivisuuttani ja visionäärisyyttäni. Sen lisäksi latelemastani tekstistä pitäisi minun pystyä tarvittaessa vastaamaan ja keskustelemaan.

Ei tahdo syntyä.

Minulla on selkeästi kasvavia vaikeuksia pysyä asialinjalla. Aloitan tekstin tietämättä, mihin pyrin. Kun luen sen toiseen kertaan, on ohihäilähtävän hämärä aavistus, mihin olin pyrkimässä ja suunnistan sinne. Silti punainen lanka ohkenee ja vyyhtiytyy kaiken aikaa.

Olen kirjoittanut liian kauan tätä potaskaa päiväkirjaan.

Jälkipuheet

Tiedän tunteen, mutta toisaalta kieli on tehty käytettäväksi. Luulisi pienellä sormiharjoittelulla nyt syntyvän todella hyvä asiateksti, kun Sinulla tuntuu olevan oikein hyvä kielen taju.

Sormiharjoitteluluonnoksia on nyt kaksi, eivät yhtään tositensa kaltaisia. Ensimmäinen oli kökkeli asian ympärillä pyörivä mitään sanomaton pajatus. Toinen on jo lennokas mutta asiallinen se ei kyllä vielä ole. Hyvä ajatus hukkuu liialliseen näppäryyteen. Mutta kyllä se siitä. Onhan tätä tullut harjoitelluksi.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0