« Ei kai se nyt haittaa, ... | Pääsivu| Miksei täällä ole ketään? »

Härski juttu

Jouduin viikonloppuna altistetuksi ennen kokemattomalle Jade-nimiselle lehdelle. Ilman kummempaa medialukutaitoa saattoi jo pian kannen kuvasta ja teksteistä päätellä, että lehti on tarkoitettu neljäkymmentä ja päälle -naisille. Ne vähäiset rivit, jotka eivät kertoneet ryppyjä vastaan taistelusta tai veltostumisesta, selluliitista, ikääntymisestä sekä niiden ehkäisyssä auttavista aineista, kertoivat parisuhteesta. Tai siis siitä, miten lorpahtanut parisuhde eheytetään. Onpa kiva, että on, mitä odottaa tuolla aikuisuudessa. Niin kuin vaikka sitä rentoutumisen määrää, mikä seuraa, kun makoilee rasvalinkolaitteessa 10 minuuttia per reisi / käsivarsi / vatsa / peppu a 60 euroa per edellä mainitut kahdesti viikossa.

Naisen elämä on lehden mukaan yhtä kolmenkympin kriisiä, siitä selviytymistä ja valmistautumista kohtaamaan neljänkympin ja viidenkympin kriisit kunnes saavuttaa kuudenkympin iän, jolloin elämä on aina parhaimmillaan. Ja koskaan ei ole muuten mitään käytetty. Ihan luomuja ollaan. Kun vaan ymmärtää käyttää ajoissa ryppyvoiteita ja omega- ja hivenaineita, säilyy iho lapsen peppuna ja voi ehkä selvitä jokaisesta kriisistä kahdeksassa vuodessa. Ja sitten aina joka kriisistä toivuttuaan naiset tajuavat rakkauden, elämän, parisuhteen, äitiyden sekä isoäitiyden salat ja perimmäisen ytimen ja jakavat suurta tietämystään muille. Erityisesti, jos ovat näyttelijöitä.

Suskun kadonneesta pömpöstä en saa sanotuksi mitään. Tai sen verran, että kaikki eivät ehkä ole kuitenkaan selvinneet edes kahdenkympin kriisistä.

Jälkipuheet

Ja kaikkien niiden kriisien keskellä pitäisi muistaa vielä ne kaikki nuorten naisten lehtien neuvot siitä, kuinka miellytät miestäsi ja onnistut säilyttämään jännityksen suhteen kaikilla osa-alueilla.

Niin, tuo miellyttämispuoli tuli myös selväksi. Se on kuule vanhana paljon helpompaa. Ei tarvi painaa mieleensä hankalasti 20 kikkaa tai 10 tapaa. Pitää vaan muistaa pitää miestä hyvänä, kehua ja paijata. Helppoa. Muistaakseni noin elähtyi rakkauselämä, jos oli päässyt kriisien keskellä ropsahtamaan.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0