« Olo on kuin vappuilmapallolla helatorstaina | Pääsivu| Yöllinen seikkailu »

Normipirkko

Suomalaisen naisen anatomia julkistettiin AL:n Sunnuntai-liitteessä toissapäivänä. Lehti oli kysynyt ja 500 lukijaa oli vastannut vastineeksi miesten vastaavalle pilkkomiselle. Kyselyn mukaan me naiset olemme Hanna Pakarisen mallisia, osaamme parhaiten korvapuustien leipomisen, uskomme Jumalaan ja meillä on kirjastokortti, lenkkarit, ripsentaivuttimet, pyhäastiasto, pitkä iltapuku ja päiväkirja. Lisäksi haluamme kaksi lasta, emme polta mutta naukkailemme 4-7 paukkua, kun lähdemme juhlimaan hame päällä onnellisesta parisuhteesta ja omakotitalosta haaveillen. Meitä huolestuttaa vakavat sairaudet ja ilmastonmuutos ja kuusviisaamme kännykkäkoruista ja iPodeista.

Jotenkin lohdutonta on huomata olevansa normikeskitien tallaaja Jumalaa, ripsentaivuttimia, kahta lasta, omakotitaloa, hametta ja korvapuusteja lukuun ottamatta. Vaikka en osaakaan parhaiten korvapuustien tekoa, tiedän mikä on banaanivarjostus ja osaan sen myös tehdä ja teenkin. Joka päivä. Ja siihen pystyy vain 3% kanssasisarista. Säälittävän lohduttavaa.

Vaikka juuri on päässyt vähän kriittisin silmin arvioimasta Pakarisen vyötärön ja korsetin yhteensopivuutta, niin peiliin katsoessa on myönnettävä, että sieltä katsoo takaisin enemmän Hanna kuin Kiira Korpi. Niin kuin katsoo useimmista peileistä. Joka jaska ja jaana kuvittelee olevansa vähän persoonallisempi, erilaisempi, poikkeavampi ja mielenkiintoisempi kuin kaverinsa petri ja mirjaterttu. Mutta niin sitä vaan löytää itsensä vähintäänkin käyrien keskivaiheilta.

Testaa vaikka
[via Jani]. Minä sain 84%.

Jälkipuheet

82%...

Banaanivarjostusta en ole koskaan hallinnut. Mutta eivätpä nuo muutkaan ihan kutiaan pidä. En silti kuvittele olevani yhtään sen ihmeellisempi kuin seuraava vastaantulija, vaan vain tyytyväinen siitä, että joku muu hoitaa sen lastentekoleiviskän puolestani.

Olisin kovin hämmästynyt, jos sinä kaikista Suomen naisista olisit normipirkko. Jonkunhan täytyy edustaa niitä muutamaa prosenttia, jotka ostavat iPodin, eivät haaveile lapsista ja omatitaloista, osaavat perata kalan, tehdä nettisivuja, ripustaa taulukoukkuja ja uida kroolia.

Lueskelin tuota Aamulehden "tutkimusta" perin hämmentyneenä: ripsentaivuttimet? banaanivarjostus (siis *ei kai* sillä tarkoiteta silmämeikissä tehtävää häivytystä, kysyy meikkaajakoulutuksen saanut ihminen)? Mitvit?

Se, mikä veti minut kertakaikkisen mykäksi oli tämä "pyhäastiasto" - siis onko teillä tai naisilla yleensä PYHÄASTIASTA? Mon Dieu. Kai samoilla ihmisillä on myös tiedossa nk. oikea tiskaamisjärjestys?

Minulla on iPod, en haaveile lapsista mutta omakotitalosta ja puutarhasta kyllä, en osaa perata kalaa enkä kroolata, mutta nettisivut ja taulukoukut onnistuvat kyllä ja kaiken tuon hybriksen päälle koen olevani aikas tavistaina:)

Kevättä, B.

PYHÄASTIASTO piti kirjoittamani, sorry typo tuolla eellä.

Tuota pyhäastiastoa kanssaihmettelin mutta sitten päättelin, että se on se äidiltä mummulta yliopiilaslahjaski saatu ruusukuvioitu kahviastiasto, joka on piilotettu yläkaapin takimaiseen koloon ja jota ei kehtaa pöytään laittaa muuta kuin silloin, kun äiti tai mummu tulevat kylään.

Mutta että pitkä iltapuku. Ai niin, sehän on tietenkin se vanhojen päivien puku.

Etkä tosiaankaan ole mikään tavistaina. Nih.

Eikös tuo tarkoittanut, että 3 % osaa noista mainituista taidoista banaanivarjostuksen PARHAITEN?

mulla sama luku 84 % ..I'm so GULLIBLE...:)

Lasketaaks blogi päiväkirjaksi? Täyttäisin ainakin yhden kohdan, muuten en ees sitä.

Heli, just niin. Vain 3% kanssasisarista pystyy tunnustamaan, että osaa banaanivarjostuksen teon paremmin kuin korvapuustien.

Maija, aika amazing!

Kriisi, tottamooses lasketaan. Äläkä yhtään yritä vähätellä pyhäastiastoasi.

Onks pyhäastiasto se yks Commodore 64 -mainosmuki, jossa ei ole säröä?

Pyhästiastoksi lasketaan ne astiat, jotka havaitaan ainoiksi puhtaiksi pyhänä. Eli luultavasti juurikin se muki.

Vau, mulla on pyhäastiasto. Tuolla on näemmä yksi puhdas nalle puh -muovilautanenkin.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, etkä saa mitään ilmoitusta, se on valitettavasti joutunut tahtomattanai spämmifiltteriin enkä saa siitä silloin mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät ja lisäämässä IP:n valkoiselle listalle. Poliisi siis en ole. Tekniikka vain selättää minut. Olen pahoillani.



Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

Löytölaatikko



Vitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0