Luottokortti

Hankin kesäkuun alussa luottokortin. Nettikauppoja onkin tullut sittemmin koluttua: pelejä olen hankkinut niin Saksasta Adam Spieltiltä kuin Englannista eBayn kautta. Elokuvia on tilattu Playsta ja ensimmäinen kirjatilaus Amazoniin lähti tänään. Musiikkia olisi tarkoitus tilata V/Vm Test Recordsilta lähitulevaisuudessa.

Luottokortti on siis osoittautunut varsin käyttökelpoiseksi. Se avartaa ostosteluhorisonttia mukavasti. Minkäs teet, kun maku on niin hienostunut, ettei kotimaan tarjonta riitä (tai vaihtoehtoisesti hinnat ulkomailla ovat tuntuvasti edullisempia). Pankkikorttikin on osoittaunut aikaisemmin käyttämääni Visa Electronia kätevämmäksi – vielä. Toivoisin Electronin kuitenkin yleistyvän, se on kuitenkin aika näppärä kortti ja sopii nuorisollekin mainiosti. Vielä siihen vain ei voi luottaa.

Luottokortti on siis välttämätön nimenomaan nettikauppojen vuoksi. Jos Visa Electron kelpaisi nettikaupoissa, en olisi hankkinut luottokorttia. Toivoisinkin toisaalta muidenkin maksutapojen yleistyvän. Olisi näppärää maksaa vaikka Solo-maksulla ulkomaillekin. Melko moneen paikkaan kelpaava PayPal tukee Suomea nykyään sen verran, että PayPal-tililtä saa siirrettyä rahaa suomalaiselle pankkitilille. Sama kun toimisi toisin päin, olisi PayPalkin kelpo vaihtoehto ja mahdollistaisi esimerkiksi eBayn käytön. Nyt PayPalin käyttäminen edellyttää käytännössä luottokorttia.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

1 kommentti

  1. No niin,johan alkoi seljetä;kirjoituksesi auttoi minua ymmärtämään,ettei sille PayPalille voi tosiaankaan rahaa omasta (verkko)pankista lähettää; ei sillä, että he näin väittäisivätkään mutta olisivat nyt voineet reilusti kertoa sivuillaan ,että tilin käyttö edellyttää perus-Visan omistusta – Visa electron on näköjään toukka-asteella…

Kommentointi ei ole käytössä.