Asioita

Pari tuntia kaupungilla tässä helteessä ei ole mikään iloinen asia. Sain kuitenkin hommani hoidettua, mikä lienee tärkeintä. Täydensin korttimuovivarastoa Fantasiapeleissä, kiertelin ja etsin Johannalle vuosipäivälahjaa (löysin sopivan lopulta – en kerro mitä, koska Johanna on blogin aktiivisin lukija), ostin mansikoita (kaksi litraa 2,5 euroa/litra) ja pari sitruunaa niiden seuraksi (italialainen keksintö, mainio onkin).

Niin, ja kävin katsomassa tietokantaohjelmoinnin tenttituloksen laitoksen seinältä. Kakkonen, eli ihan odotusten mukainen. Ilahduin hyvistä harkkatyöpisteistä (8,5 – paras, mitä kukaan oli saanut oli 9), arvostan harkkatyötä enemmän kuin tenttiä.

Tympii vain se, että jouduin laitoksella käymään, kun netissä on kuitenkin tenttitulospalvelu. Mutta toimistohenkilökunnan lomien vuoksi ei kuulemma ole saatu tuloksia nettiin. Tietojenkäsittelyopin muiden tenttien tuloksia on nettiin kuitenkin tullut, samoin kuin taideaineiden laitoksen kesätenttituloksia. Aika heikko selitys, sanon minä. Ei ole tosin ensimmäinen kerta, kun tietojenkäsittelyopin laitoksella tietojen käsittely tökkii.

Julkaistu
Kategoria(t): Koulu