Keskiviikkopelejä

Poikkesin taas Klubilla keskiviikkopelaamassa. Tarkempaa raportaasia voi lukea Gameblogista. Kävin menomatkalla postissa viemässä huutokaupattuja levyjä postiin – viime aikoina tavaraa on käynyt kaupaksi varsin hyvin. Kokoelmissa on silti yli 500 levyä, joten ihan heti eivät lopu kesken. Sen verran on kuitenkin kauppaa käyty, että ostin eilen uuden kuplamuovirullan. Loistava hankinta olikin!

Poikkesin Johannaa moikkaamassa, kun ei ollut mokoma viestiini aamulla vastannut. Vaan sepäs olikin harjoitteluperehdytyksessä. Koputtelin siis turhaan työhuoneen ovella, mutta kun olin poistumassa, sieltähän Johanna saapuikin paikalle! Loistava ajoitus, siis! Päivä pelastui! Näin Lauraakin, kun tämä poikkesi Klubilla lounastamassa. Ystävällistä. Puhetta oli syksyn opinnoista; saapa nähdä, saataisiinko Laurasta kolmas jäsen minun ja Johannan Tietojärjestelmien perusteet -harkkatyöryhmään.

Niinjoo ja Laura: kun sanoin, että minulla on 50-60 opintoviikkoa tietojenkäsittelyoppia, tarkoitin tietysti, että niitä on 35 😉 – siihen nyt tulee väistämättä ainakin viisi ja todennäköisesti enemmänkin lisää, joten on mahdollista, että pääsen siihen 50 ov:oon ennenkuin valmistun.

Pistetääs nyt iloksenne Mikon tutkinto tähän mennessä: Informaatiotutkimus: 59.0, Englannin kieli: 2.0, Ruotsin kieli: 2.0, Saksan kieli: 4.0, Suomen kieli: 2.0, Filosofia: 2.0, Tilastotiede: 3.0, Tulevaisuuden tutkimus OK: 1.0, Valtio-oppi: 2.0, Sosiologia: 2.0, Yleinen kirjallisuustiede: 10.0, Tietojenkäsittelyoppi: 35.0, Muut opinnot: 1.0 – Opintoja yhteensä: 125.0. Kolmea kurssia vaille kandi!