Paluu vuosipäivään

Nyt kun lahjat on annettu, voi ne paljastaa. Lahjoin Johannaa eilen uusimmalla Harry Potterilla, kun kerran Potterit ovat hyvää vauhtia edenneet. Olisin myös voinut hyvinkin harkita jotain hyvää TV-sarjaa DVD:llä, mutta Tampereen Filmifriikin valikoima ei vakuuttanut. Kirja oli hyvä valinta, reaktiosta päätellen.

Itse sain yllättäen, täysin odottamatta lahjaksi LeGuinin Birthday of the Worldin – oivallinen valinta. Lahjamme ovat usein varsin kirjallisia, mutta minkäs teet. Molemmat pidämme kovasti kirjoista, mutta olemme ehkä vähän laiskoja ostamaan kiinnostavia kirjoja itsellemme. Minulle ainakin on myös hieman vaikea ostaa mitään muuta. Johannalle on ehkä helpompaa keksiä jotain muuta kuin kirjoja.

Johanna lahjoo minua vielä tänä iltana ravintola-aterialla, sitä odotan innolla! Pitäisi varmaan tutkailla ravintolan ruokalistaa hieman etukäteen… Pihviä kuitenkin.

Mitäs muuta? Manu poikkesi kylässä hakemassa levynsä ja valittelemassa hellettä. Olin jättänyt Lord of the Rings: The Confrontationin valokuvaamisen jälkeen lojumaan pöydälle ja se herätti siinä määrin mielenkiintoa, että pelasimme pari erää. On se vain nerokas peli, ei voi muuta sanoa.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

1 kommentti

  1. Hmm jännä juttu kyllä, mullekin uppoaa kirjalahjat kuin veitsi voihin enkä nykyään keksi mitään muuta parempaa jos jotain tarvisi toivoa. Hyviä kirjoja on maailma täynnä 🙂
    Kiva kun Confrontation nappaa, se on kyllä kaikessa minimalistisuudessaan varsin naseva peli ja kompaktin kokoinenkin 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.