Pelitutkimusta

lautapelit

Tietokonepelaajia kehottaisin osallistumaan Helsinki Institute of Information Technologyn tutkimukseen, jossa kartoitetaan tietokonepeleihin liittyviä pelikokemuksia. Kyselylomakkeen täyttää varsin nopeasti, joten suosittelen kiinnostavan tutkimuksen tukemista. Kyselylomake löytyy osoitteesta http://www.personaliz-e.com/.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

2 kommenttia

  1. Ihan mielenkiinnolla ja ummikkona haluaisin tietää noista illumaatti peli? korteista. Joissa ennustetaan tuhoa etc. Suomenkielisten myyntiä ja hintaa. Olen 67v joten kyse ei ole mistään hetken ajatuksesta.
    Voisitko laittaa INFOa
    kiitytäen Marja

  2. Illuminati-peliä saa suomeksi vitosella Fantasiapeleistä, mutta se ei kyllä ennusta yhtään mitään, se on huumoripeli. Tarkoitat luultavasti Illuminati: New World Order -keräilykorttipeliä. Sitä ei ole julkaistu suomeksi. Sekään ei kyllä ennusta yhtään mitään, sekin on vain huumoripeli.

    Iso haloohan on tehty Illuminati: NWO -pelin ”Terrorist nuke”-kortista, joka kuvaa pommi-iskua WTC-torneihin. Minusta tuo on ennustuksena aika kehno: torneihinhan ei isketty ydinaseella, vaan lentokoneella, mitä peli ei osannutkaan ennustaa. Se, että kortti kuvaa iskua juuri WTC-torneihin, ei puolestaan ole mikään yllätys. Jos ajattelee terroristeja houkuttelevia kohteita New Yorkissa, ei niitä loppujen lopuksi kovin monta ole: WTC-tornit, Vapaudenpatsas, Empire State Building, Chrysler Building… ei vaadi suurtakaan sattumaa, että korttiin valikoitui juuri WTC-tornien kuva.

Kommentointi ei ole käytössä.