Perusruokaa

ruokaa

Ruokavaliomme täydentyi uudella perusruokalajilla. Tein nimittäin tänään kinkkukiusausta. Se on helppoa ja halpaa ja siten erinomaisen hyvä lisä vaivattomien ruokalajien kokoelmaan. 500 grammaa perunasipulisekoitusta, 250 gramman pussi kinkkusuikaleita, 2 dl ruokakermaa. Koko homma vuokaan ja vuoka uuniin tunniksi. Valmista on! Hintaa aterialle kertyy kolmisen euroa ja ruokaa riittää kahdelle hyvinkin tukeva annos. Näppärää.

Julkaistu
Kategoria(t): Ruoka

2 kommenttia

  1. Pistä helevetisä vähä merisuolaa ja mustapippuria sekkaan. Valakopippuriki käy, jos on aivan pakko sitä vilijellä. Vielä pullo halapaa punkkua messiin ja ou yes, ei jää saanti pelekkään ruokaan. Jos nimittäin saat sieltä yliopistolta vielä normaali naisihimisiä eli ei-pelkästään-kasvis/vegaani -pimppoja messiin.

  2. Punaviiniä – ei ikinä. Ainakaan ennenkuin joku kehittää punaviinin, joka ei maistu punaviinille.
    Veikkaisin myös avopuolisoni närkästyvän, jos alkaisin ruoanlaittotaidoillani havitella muuta seuraa.

Kommentointi ei ole käytössä.