Miljonääri

lautapelit

Miljonäärikisa tuli kokeiltua. Aika rankka päivä oli, kun jouduin päivän viimeiseen nauhoitukseen. Studiossa istuttiin siis useita tunteja. Ei kivaa, studiossa kun on todella kuumaa ja hikistä, kiitos hyvin tehokkaiden lamppujen.

Lasse Lehtinen oli oikeasti paljon mukavampi mies kuin voisi kuvitella. Pankkikortit, joita kisassa esitellään, ovat pahvisia mallikortteja. Mikä pettymys! Lavasteet olivat sentään paljon Giljotiinin lavasteita hienommat jopa paikan päällä katsottuna (kyllähän Giljotiinikin telkkarissa hienolta näyttää).

Jaa että mitenkö meni? Se selviää viikon päästä. Pääsin kyllä kilpailemaan (nopein ja nokkelin -osiossa aika 2,99 sekuntia! Vähänkö olenkin nopea…). Olin jakson viimeinen kilpailija ja kisani jäi kesken. Joudun siis tekemään ensi viikolla uuden reissun. Onneksi vältyn harjoituksilta ja muulta turhalta, paikalla täytyy olla paria tuntia myöhemmin kuin normaalisti ja pääsen samantien kilpailemaan ja nopeasti pois.

Sen voin myös todeta, että se varsinainen kilpailu on lasten leikkiä alkukarsintaan verrattuna. Nopeustesti nosti sykettä ja raastoi hermoja, mutta kun siitä selvisi, varsinainen kilpailu oli helppoa ja huoletonta. Karismaani ja cooliani voikin sitten ihastella sunnuntaina 21.9. (ja viikon päästä 28.9. loput).

Voittosummaa voitte ihmetellä sitten, mutta sanotaan nyt, että opintotukia täytyy palautella…

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit