Rallia

Kuinka ollakaan, olen taas vaihteeksi menossa Jyväskylään Suurajo-viikonloppuna (nehän ovat Jyväskylän Suurajot, eikä mikään Neste Rally). Aina se tapahtuu yhtä sattumalta, kun mieluusti pysyisin kaukana rallihumusta. Vaan eipä tuo iso haitta ole, kun ei keskustassa juuri liiku.

Mutta vaikka autourheilusta en niin perustakaan (kuten yleensäkään urheilusta), on ralli sen muodoista kuitenkin sympaattisin. Sorateillä kaahaamisessa on jotain oikeasti hienoa. Ralliautoilu on jotenkin vaikkapa formulaykkösiä inhimillisempää.

Kaikkien aikojen kolikkopelisuosikkejanikin ovat Sega Rallyt yksi ja kaksi, joista ensimmäinen varsinkin on syönyt rahojani varmaan helposti useamman sata markkaa. Sega Rally 2 olohuoneen nurkassa olisi kyllä komia.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.