Bordellit

Aamulehdessä oli tänään puhetta julkisista ilotaloista ja kansanedustajien suhtautumisesta niihin. Onneksi enemmistö kansanedustajista vastustaa. Mielenkiintoista oli taas kerran vetoaminen niiden ihmisten tarpeisiin, jotka eivät seksiä muuten saa.

Rohkenen epäillä, ettei bordellien potentiaalisesta asiakaskunnasta isokaan osa olisi ihmisiä, jotka eivät seksiä muuten saa. Jos ovelta käännytettäisiin kaikki parisuhteelliset ja elämässään muuten hyvin menestyvät, veikkaisin bordellin pitämisen olevan melkoisen kannattamatonta puuhaa.

Ja miten minusta tuntuu siltä, että tässä huolehditaan nyt vain seksiä saamattomien miesten tarpeista?

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.