Praha

Oikeaan reunaan luovi Manu Humpin oivallinen Prahablogi, joka kertoo vaihto-opiskeluvuodesta tuossa Keski-Euroopan helmessä. Juttua Prahasta, oluesta ja arkkitehtuurista riittää varsin kiitettävästi ja havaintojen laatu on korkea. Kirjoituksia kuvitetaan myös valokuvilla. Suosittelen, enkä yksinomaan siksi, että blogi allekirjoittaneen tallissa tavallaan onkin.

Melankoliaan muuten mahtuisi edelleenkin jokunen uusi blogi. Käytössä on Movable Type, joka on varsin pätevä ja käyttökelpoinen blogiohjelma. Ainoa vaatimus on se, että blogin aihe kiinnostaa minua – en ota vaivoikseni blogia, josta ei minulle iloa ole. Jos sinulla on Idea, ota yhteyttä.

Julkaistu
Kategoria(t): Linkkivinkit

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.