Family Guy ja CMX

Family Guy on loistava piirrossarja. Toisaalla pidettiin maratonia, meillä on tyydytty katselemaan muutama jakso illassa – Johanna kun sai eilen sarjan kakkoskauden DVD:n synttärilahjaksi. Sarja on kerrassaan erinomainen, sopivasti säädytön versio Simpsoneista, kenties. Ainakin se on jotenkin virkistävä, kun Simpsoneissa todella hyviä jaksoja tuntuu nykyään olevan melko harvakseltaan (tosin viime sunnuntain jakso oli aivan loistava).

Johannan synttärilahjoista mainittakoon CMX:n uusi single, erittäin tyylikkäästi nimetty Melankolia. Biisi on loistava. Kuulostaa aika lailla Dinosaurus Stereophonicukselta, mikä ei ole lainkaan huono asia. Hyvä hyvä. Singleä en kuitenkaan suosittele kenellekään – biisi löytyy piakkoin ilmestyvältä levyltä ja sinkun toinen biisi on aika vaatimatonta b-puoliluokkaa. Olen kuitenkin tyytyväinen hankintaan, sen verran mukavaa tykästymistä biisi Johannassa herätti.

Julkaistu
Kategoria(t): Kulttuuri

1 kommentti

  1. Jepjep, FG on kyllä yksi parhaita sarjoja mitä eteen on tullut. Luonnollisesti se canceloitiin kolmannen kauden yhteydessä niinkuin kaikki hyvät sarjat yleensä 🙂
    Simpsoneista en ole _pitkään_ aikaan pitänyt, jotenkin meno vähän räjähti käsiin about siinä vaiheessa kun fokus siirtyi Bartista Homerin sekoiluihin (joo, todella kauan aikaa sitten) ja nykyään Homer yms. on saanut puuhailla oikeastaan mitä vaan (esim. juosta kadulla ja ammuskella haulikon kanssa) ja tavallaan ne rajat mitä Simpsoneilla joskus oli on poistettu. Nykyään tulee vaan sellainen olo, että jaksojen tapahtumat menevät automaattisesti ’yli’ eikä tapahtumat oikein naurata enää niin kuin silloin joskus.

Kommentointi ei ole käytössä.