Musiikkiohjelma hakusessa

tietokoneet

Kaipaan parempaa MP3-soitto-ohjelmaa. Käytän nykyisin Winamp3:sta, mutta jotenkin sen tapa hallita playlistejä ei oikein sovi minun makuuni. Listallani kun on päälle toistatuhatta biisiä… Tarvetta olisi siis ohjelmalle, jolla tuommoisen muutaman tuhannen biisin kokoelman hallinnointi onnistuisi kätevästi. Ohjelman pitäisi lisäksi olla mieluusti ilmainen, tai ainakin edullinen ja kokeiltavissa ilmaiseksi. Ehdotuksia?

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet

3 kommenttia

  1. Kokemukseni mukaan (ja mm. Slashdotin arvostelun mukaan) suuren biisikokoelman hallinnoinnissa ylivoimainen on Applen iTunes, joka on ilmainen. Netissä on uutisoitu lähinnä iTunesiin liittyvää musiikkikauppaa, mutta se on erinomainen dekooderi/enkooderi. Nykyään se on saatavilla myös Windowsille, osoitteesta http://www.apple.com/itunes/ Se taitaa tosin vaatia XP:n tai w2k:n alleen.

  2. Joo, muuten hyvä tosiaan, mutta iTunes vaatii tosiaan XP:n tai w2k:n. Jää siis testaamatta. Ihan hienoja soittolistaominaisuuksia siinä kyllä näyttäisi olevan.

Kommentointi ei ole käytössä.