Taru sormusten herrasta

tv ja elokuva

Tänään suuntaan kauppaan hakemaan Kahden tornin kauan odotettua Oikeaa Laitosta. Ainakin Sormusten saattueen Special Extended -versio oli elokuvateattereissa esitettyä parempi, odotan samaa Kahdelta torniltakin.

Sen sijaan hieman kauhistuttaa Kuninkaan paluun lippujen hinnat. 11 euroa! Aivan tolkutonta. Mikään kiire ei ensi-iltoihin ole, eikä kyllä noilla hinnoilla muutenkaan. Tsiisus. Varsinkin kun sen oikean elokuvan näkee vasta joskus vuoden päästä, kun Special Extended -versio ilmestyy. Plääh. Kaipa se silti täytyy käydä isolta kankaalta katselemassa.

1 kommentti

  1. 11 euroa on kyllä jo ahneutta (tai sarjalippujen pakkomarkkinointia). No, onneksi Juvenekselta saatavilla Finnkinon opiskelijalipuilla pääsee näytökseen kuin näytökseen sillä seitsemällä eurolla.
    Harmittaa vaan että näitä parempia versioita ei pääse näkemään valkokankaalla ennenkuin on SikaRikas ja voi ostaa oman elokuvateatterin. (tai hakeutuu töihin johonkin audioalan yritykseen jolla on tiloissaan vapaasti käytettävissä oleva elokuvateatteri systeemeiden demoamista varten…)

Kommentointi ei ole käytössä.