Syndikointihulluus

tietokoneet

Nokkelimmat-pokkelimmat ovat jo keksineet etusivulta yhtä jos toista uutta. Iloisenoransseja XML-logoja vilkkuu enemmän ja sivupalkkiin on ilmestynyt Subscribe with Bloglines -linkki. Bloglines on paras tähän asti vastaan tullut RSS-systeemi (no, rss2email rokkaa yhä omassa käytössäni, mutta en suosittele sitä kuin tosinörteille). Se on helppokäyttöinen ja ominaisuuksiltaan hyvin monipuolinen. Useimmat muut sovellukset tuntuvat olevan hieman liian teknisiä tai muuten vain monimutkaisia (rss2email ylittää peruskäyttäjän taidot ja varusteet, esimerkiksi). Suosittelen tutustumaan!

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.