Ihmetystä lentosimulaattorista

lautapelit

Jos olisin kovan linjan lentosimulaattoriharrastaja, olisin varmaan aika huuli pyöreänä ny. Tammikuun Pelit-lehdessä Kaj Laaksonen tuomitsi Lock On -lentosimulaattorin toisaalta todella upeaksi, mutta toisaalta pelikelvottomaksi viritykseksi. Ei pisteitä. Helmikuun Mikrobitissä sama peli sai 90 pistettä ja tukun kehuja ilman mainintaakaan mistään ongelmista. Mistä on kyse?

Onko käynyt niin, että sen kuukauden aikana, mitä lehtien ilmestymisellä on väliä, peliin on väsätty päivityksiä, jotka hoitavat kaiken kuntoon? Oliko Laaksosen arvostelukappale muuten vain erityisen kelvotonta tavaraa? Mistä on kyse? Metacriticissä nähdään myös vaihtelua, bugit mainitaan joissain arvosteluissa ja joissain taas ei. Ota tuosta selvää. Onneksi ei ole minun murheeni…

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

3 kommenttia

  1. Yhtään ko. lentosimulaattoripeliä sen enempää tuntematta epäilisin, että tässä on jälleen valioesimerkki siitä, miten monella tapaa peliarvosteluja voidaan tehdä: Kaj Laaksonen ottaa tunnetusti simulaattorit vakavasti ja tosissaan, kun taas Mikrobitin peliarvostelut huokuvat kauttaaltaan pintapuolista "vähän sinnepäin" -näkökantaa. Eli peligenreen omistautunut peliarvostelija kiinnittää varmasti asioihin eri tavalla huomiota kuin asiaan vihkiytymätön.

  2. Jep, Laaksonen nauttii kyllä suurta luottamusta mitä miehen simulaattoriasiantuntemukseen tulee. Siihen luotan, hämmästyttää vain, ettei bugeista ole Bitissä mitään mainintaa. Joko arvostelu on todella huonosti tehty tai bugit ovat kadonneet – mikä on totuus?

  3. Uusimman Pelit-lehden myötä totuus paljastui. Lehdessä arvioitiin Lock On uudestaan, päivitysten jälkeen. Jännää silti, ettei Mikrobitissä mainittu mitään pelin roimasta päivitystarpeesta…

Kommentointi ei ole käytössä.