Sisäpiiri

Minulla on sisäpiirin tietolähde. Johanna on töissä Tampereen yliopiston kirjaston hankintaosastolla pari päivää viikossa ja käsittelee kirjastoon saapuvia kirjoja. Kun kirjastoon saapuu jotain kiinnostavaa, saan kuulla välittömästi. Johanna voi jopa laittaa minulle varauksen. Näin kävi tänään, kun Johanna huomasi kurssikirjavalikoimiin ilmestyneen jonkun pelisuunnittelua käsittelevän kirjan. Itselleen Johanna varasi kauneimpia kirjastoja esittelevän kirjan. Suosittelen muillekin hankkiutumaan jonkun saapumisvalvojan lähipiiriin!

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Viime viikolla yksi luennoitsija luukutti, että työpaikallaan kannattaa hankkiutua hyviin välieihin vahtimestarin ja kirjastonhoitajan kanssa – he ovat kontaktit, joista on suorin mahdollinen hyöty itselle.
    Se saattoi olla vain vitsi, mene ja tiedä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.