Krassi

Vihanneskrassia Kuten toisaalla ehdin jo mainostaa, on tarkoituksemme ryhtyä kotipuutarhureiksi. Aloitimme vaatimattomasti: lauantaina joukko vihanneskrassin siemeniä sai uuden kodin tyhjästä voipurkista.

Vihanneskrassi ansaitsee kyllä sisukkuuspalkinnon! Kasvupohjaksi siemenille annettiin vain märkä nenäliina, mutta niin ne ovat vain parissa päivässä kasvattaneet juuria ja saaneet aikaiseksi ensimmäiset lehdet. Täytyy vain toivoa, etten juuri tappanut koko viljelmää suihkuttamalla krasseille vettä pullolla, jossa on aiemmin ollut WC-puhdistusainetta… Noh, siemeniä riittää, joten ei mene kuin pari päivää saada uusia!

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.