Levyjen arvosteleminen

musiikin kuuntelu

Levyarvostelujen kirjoittaminen käy työstä. Varsinkin, kun arvosteltavia levyjä on iso pino eli noin kymmenen ja aikaa viikko. Onneksi minulla on niin vahvat mielipiteet asiasta kuin asiasta, että jokaisesta levystä keksii kertakuuntelemisella sanottavaa.

Mutta joo, myönnetään, että silloin tällöin voi tulla vähän hutiarvioita. Mieleeni ei tule kuitenkaan arvosteluja, jotka olisivat täysin pieleen menneet, minua ei kaduta mikään. Toisinaan olisi ehkä tehnyt mieli säätää arviota yhdellä tähdellä suuntaan jos toiseen myöhemmin, mutta minkäs teet.

Pahimpia arvosteltavia ovat jotenkin täysin yhdentekevät levyt, joista on vaikea keksiä yhtään mitään negatiivista tai positiivista. Kirjoitan arvioita Hamaraan, eli tarjonta on lähes pelkästään erilaista metallia. Metallimusiikin ystävänä pidän käytännössä joka levystä ainakin jonkin verran, eli perushyviä levyjä kyllä riittää. Olisikin virkistävää kohdata todella huonoja levyjä.

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki