Petteri Jussila

Johanna selaili Cityn nettisivuja ja löysi jutun turhimoista. Joukosta seuloutui suoranainen helmi. Hän on Petteri Jussila.

Kysytte ehkä: kuka. Tottahan te Petterin tiedätte! Jos ette Petteriä, niin sitten Petterin vaimon, Jutan! Jos Jutan nimi ei soita kelloja, muistelkaas nyt huolella Suurta seikkailua joskus vuosien takaa. Ternimaitokapselit? Aivan!

Petteri ei kuitenkaan siipeile vaimonsa menestyksellä. Näin Petteri kuvailee itseään: Olen Petteri Jussila, tekijä, en selittäjä. Työkseni autan ihmisiä menestymään elämässä.

Tämähän on selvää, sillä Petteri on mies joka huomataan missä päin maailmaa hän liikkuukin, herättäen tunteita puolesta ja vastaan.

Petterillä on suuria ja hyveellisiä suunnitelmia: Petterin tavoitteena on auttaa miljoonalle ihmiselle vauraampi ja parempi tulevaisuus!

Ja moniko voi esittää tällaisen väitteen vakavasti: Curriculum Vitae: Näet sen lähitulevaisuudessa tv-dokumentin muodossa!

Mahdollisuuksista Petteri kertoo näin: Jos Sinä et ole saavuttanut kaikkea haluaamaasi elämässäsi ja etsit mahdollisuutta menestyä, ota yhteyttä Petteriin. Hän etsii yhteistyökumppaneita.

Petterillä on myös vaikutusvaltaisia ystäviä. Astrologi Satu Ruotsalainen luonnehtii ystäväänsä Petteriä näin: Uranus tekee hänestä vallankumouksellisen uudistajan, pluto väsymättömän puurtajan ja mies nauttii positiivisen karman tuomista eduista, joissa vain taivas on rajana.

Jos siis haluat menestyä, lue lisää Petterin kotisivuilta.

Päivitys 2004-05-19: Kirjoitin aiheesta uudemmankin jutun, tämä kun on näemmä suosittu aihe.

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys