Hyvää tv-viihdettä

tv ja elokuva

Nelosen uusi Roolihuijaus-sarja on kiinnostavimpia juttuja televisiossa tällä hetkellä (tosin CSI alkoi taas eilen!). Sarjan idea on ottaa ihminen ja pistää tämä esiintymään itselleen täysin vieraassa ympäristössä. Kuukausi on aikaa harjoitella, sen jälkeen seuraa testi, jossa uskottavuus punnitaan. Ensimmäisessä jaksossa maaseudulta kotoisin oleva yläluokkainen nuori mies pistettiin Lontooseen portsariksi. Sitä ennen miestä piti tietysti muokata aika paljonkin. Tällä viikolla taas vähän harmaasta sellististä tehtiin trendikäs klubi-dj.

Varsinaisen testin lisäksi (josta kaikki ovat tähän asti selvinneet, mainitut tapaukset suorastaan erinomaisesti) on mielenkiintoista seurata, mitä uusi kokemus tekee osallistujille. Kamarimusiikkia harrastava sellisti saatiin innostumaan teknomenosta siinä määrin, että klubbailusta ja levyjen pyörittämisestä tuli pysyvä harrastus.

Ensi viikon jaksossa punkkari pistetään kapellimestariksi, luulisin – saapa nähdä, miten siinä käy.