Salaisuus pinnan alla

tv ja elokuva

Eilen katseltiin trilleriä. Johanna oli kuullut kehuja, joten valitsimme Harrison Fordin ja Michelle Pfeifferin tähdittämän elokuvan Salaisuus pinnan alla. Itse en tiennyt elokuvasta etukäteen juuri mitään, ja siksi se olikin oikeastaan varsin mieluisa yllätys. Se kun ei ollut lainkaan kehnompi!

Elokuvan juoni oli kiinnostava ja avautui sopivan rauhallisesti. Alkuun harrastettiin naapurikyttäystä vähän Takaikkunan tyyliin, mutta pian tilanne muuttui vähän toiseen suuntaan. Lopputulos oli joka tapauksessa yllättävä. Elokuva oli yleensä ottaen tyylikkäästi tehty, ehkä aivan loppua lukuunottamatta. Sitä olisi voinut parantaa. Kahdesta tunnista olisi voinut myös kenties leikata osan pois. Silti, elokuva oli miellyttävän positiivinen yllätys.

1 kommentti

  1. salaisuus pinnan alla on iha sairaan hyvä elokuva jonka voisin katsoa aina uudestaa ja uudestaa…katottaa se ja kannattaa katsoa se varsinku yöllö yksin..se on hyytävä kokemus meinaa muutamat kohdat säikyttävät pahasti 😛

Kommentointi ei ole käytössä.