Myydään Silent Hill 3

lautapelit

Ostimme tänään Silent Hill 3 -pelin ja laitamme sellaisen myös myyntiin. Kyllästyimme nimittäin odottelemaan käytetyn SH3:n hinnan laskemista Playeronessa ja ostimme samaan hintaan (40 euroa) Stockmannilta löytyneen uuden pelin. Tässä on siis kyse PlayStation 2 -versiosta.

Myynnissä olisi pelin PC-versio. Huuto.netistä löytyy. Varoituksen sanana sanottakoon, että laitoimme pelin myyntiin, koska se kaatuili vähän väliä. Pätevämpi säätäjä tai paremmin viritetyn pelikoneen omistaja saanee pelin toimimaan vaivatta – me totesimme PS2-version hankkimisen paremmaksi ideaksi. Veikkaan, että paremmalla näytönohjaimella tai Windows XP:llä homma toimii paremmin. Hinta ei ainakaan ole kohtuuton, parillakympillä lähtee.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

1 kommentti

  1. Itselläni ei SH3 XP:n alla Radeonin näyttiksellä ja DX9:llä ole kaatunut kertaakaan. Toisaalta, pelinä kyseessä oli ehkäpä heikoin Silent Hill, ja tämä vielä korostui tarinaltaan loistavan monimerkityksellisen Silent Hill 2:n jäljiltä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.