Löytöjä

Toissapäiväinen kaupunkikierros oli tuottelias. Anttilasta löytyi Fu-Touristin The Universe Is For Us -levy sopuhintaan. Kannessa on kolme hintalappua päällekkäin. Viidestä eurosta hinta on pudonnut ensin yhteen euroon ja lopulta 20 senttiin. Sen verran maksaa jo yksin "King Kong of the Dancefloor"-hitistä.

Kirjalliselta puolelta löytyi alle kahden euron hintainen Joseph Conradin Heart of Darkness, Ilmestyskirja nyt -elokuvan taustalla kummitteleva mestariteos. Ei paha.

Löydöistä mainittakoon vielä pari Said the Gramophone -blogista löytynyttä musiikkikatkelmaa: Indiemedia-artikkelista löytyy William Shatnerin tulkinta Pulpin "Common Peoplesta", With You -kirjoituksesta taas jenkkien pikkuoravat hidastettuna normaalinopeudelle. Melkoista. Hakekaa nopeasti, bloginpitäjä poistaa biisit viikon päästä kirjoituksen julkaisemisesta. Meneepä sekin blogi tilaukseen vastaisen varalle…

Tuokin löytyi, muuten, Boing Boingista.

Julkaistu
Kategoria(t): Kulttuuri